SK Protect Oy on yritysturvallisuuden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti turvallisuuden- ja riskienhallinnassa. Toimintamme perustuu syvälliseen asiantuntemukseen sekä asiakaslähtöisesti toteutettuihin kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

Keskeinen osa palveluamme on helppokäyttöinen PRO24 -turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmä. Internetpohjaisen järjestelmän perustana ovat vastuiden tarkka määrittely sekä riskiarvioinnit. PRO24 sisältää yritysturvallisuuden kaikki osa-alueet.

Liiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti asiakaskuntamme edustaessa laajasti eri toimialoja sekä erikokoisia yrityksiä. Referenssimme osoittavat, että useat tunnetut suomalaisyritykset luottavat Protectin kokemukseen ja osaamiseen.

Toimialueemme on koko Suomi, ja palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä. Kehitämme osaamistamme henkilöstön jatkuvalla koulutuksella, minkä lisäksi teemme yhteistyötä muista turvallisuusalan asiantuntijoista koostuvan kumppanuusverkoston kanssa.

 


 

PROTECT LYHYESTI

SK PROTECT OY on kotimainen yritysturvallisuuden asiantuntija, jonka osaaminen ulottuu laajasti turvallisuuden eri osa-alueille. Toimintamme perustuu syvälliseen asiantuntijuuteen sekä asiakaskohtaisesti räätälöityihin ratkaisuihin.

TOIMIALUEEMME kattaa koko Suomen, ja palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä. Palvelumme skaalautuvat eri kokoisille yrityksille ja muille organisaatioille mikroyrityksistä satojen työntekijöiden teollisuuslaitoksiin.

  OSAAMISALUEITAMME ovat muun muassa turvallisuusjohtaminen, työsuojelu, paloturvallisuus, räjähdyssuojaus, kemikaaliturvallisuus sekä koulutus. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössämme on laaja kumppanuusverkosto.

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »