Toimitusjohtajan joulutervehdys

Olen huomannut monien ajattelevan, että on hienoa tehdä työtä, jolla on merkitystä. Olemme saaneet elää tämän vuoden positiivisten asioiden kanssa, hyvässä nosteessa ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Uskon, että innostus tarttuu ja luo ympärilleen positiivisen kierteen. Kun ajattelemme positiivisesti ja olemme kiinnostuneita työstämme, työkavereistamme ja asiakkaistamme, voimme saavuttaa yhdessä paljon enemmän hyvää meille kaikille.

Päättyvä vuosi on osoittanut, että turvallisuustyölle on tarvetta ja kysyntää koko ajan haasteellisemmaksi muuttuvassa ympäristössä. Moni pohtii, ovatko jo tehdyt varotoimet ja riskien arvioinnit riittäviä onnettomuuksien ja vahinkojen estämiseen. Vahingoilla kun on tapana tulla pyytämättä ja yllättäen, silloin kun sitä vähiten odottaa.

Innostuneet työntekijämme ja asiakkaamme ovat olleet yhdessä kehittämässä palveluitamme ja PRO24 järjestelmää. Siitä Teille nöyrä kiitos. Uskon vakaasti, että ulkopuolisella asiantuntijaorganisaatiolla on tulevaisuudessa entistä läheisempi rooli yritysten turvallisuuden hallinnassa ja sen kehittämisessä. Yhteistyössä on voimaa!

Haluan kiittää Teitä kaikkia kuluneesta vuodesta sekä toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2016!

 

Pertti Salo

Toimitusjohtaja

SK Protect Oy

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »