Protectille uusia asiantuntijoita

Protect panostaa entistä laajempiin ja kokonaisvaltaisempiin palvelukokonaisuuksiin rekrytoimalla uusia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita.

Tammikuun puolivälissä Ulla Alhamo aloitti turvallisuus- ja laatuasiantuntijana Tampereella. Lisäksi Tuomas Saarela on työskennellyt vuoden alusta turvallisuusasiantuntijana Kokkolassa.

Tampereen teknillisestä korkeakoulusta konetekniikan diplomi-insinööriksi valmistunut Alhamo toimi viimeksi laatupäällikkönä DuPontilla Hangossa. Sen lisäksi hän on työskennellyt muun muassa tutkijana Tampereen teknillisen korkeakoulun Tietotekniikan tutkimuslaitoksella ja laatu- sekä tuotannonkehitysinsinöörinä ja työturvallisuus- ja ympäristöpäällikkönä Tamfeltin ja Metson palveluksessa.

Alhamon vahvuuksia ovat laatuun liittyvät tehtävät kehittämisestä käytännön kenttätyöhön sekä työturvallisuus- ja ympäristöasiat.

Tuomas Saarela opiskelee parhaillaan Kuopion Pelastusopistossa palopäällystön koulutusohjelmassa. Protectin lisäksi Saarelalle on kertynyt työkokemusta muun muassa Stora Enson Heinolan Flutingtehtaan suojeluosastolta. Opiskeluissaan loppusuoralle edennyt Saarela tuntee hyvin varsinkin palo- ja räjähdysturvallisuusasiat.

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »