PROTECT hakee turvallisuuden ja laadun asiantuntijaa Kokkolaan

Olemme asiakkaittemme aktiivinen kumppani ja turvallisuus-, laatu- ja ympäristökehittämisen asiantuntija. Riippumattomuus mahdollistaa parhaat kokonaisratkaisut ja asiakastarpeista syntyvän toimintakulttuurin kehittämisen.


 

Yrityksemme tavoitteena on jatkaa voimakasta kasvua ja olla edelläkävijä turvallisuus-, laatu- ja ympäristökehittämisessä. Asiakkainamme on suuri määrä alojensa johtavia yrityksiä ja suunnannäyttäjiä. Jotta voimme ylläpitää kehitystä ja laadukasta toimintaamme, tarvitsemme tiimiimme lisää asiantuntijoita, joille turvallisuudella ja laadulla on merkitystä. Asiantuntijatyössä myynti- ja markkinointikeskeisyys sekä erilaiset esimies- ja johtamistaidot ovat suuressa roolissa – asiantuntijuutta unohtamatta. Olet ulospäin suuntautunut ja rohkea tarttumaan mitä erilaisimpiin haasteisiin. Kykenet tunnistamaan asiakastarpeet ja tuottamaan parhaat palvelut ja ratkaisut.

Osana tiimiämme pääset mukaan mitä kiinnostavimpiin projekteihin ja kumppanuuksiin. Saat käyttää hyväksi osaamistasi ja luontaisia ominaisuuksiasi, mutta jatkuvasti uuden oppiminen tulee myös olemaan osa työtäsi. Pääset työskentelemään erilaisissa rooleissa erilaisissa yrityksissä ja tuomaan omat henkilökohtaiset vahvuutesi osaksi jatkuvasti kasvavaa asiantuntijaverkostoamme. Haluamme sinun kehittyvän kanssamme ja tarjota sinulle mielekkään ja haastavan työn, modernit työkalut ja mukaansatempaavan ilmapiirin!

Nyt haemme uutta vahvistusta

  • Turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen sekä työsuojelun asiantuntijatehtäviin Kokkolaan

Sinulla on:

  • Soveltuvan alan AMK-insinöörin tai DI:n tutkinto tai muu koulutus, jonka koet soveltuvan kyseiseen työtehtävään
  • Eduksi luettavaa työkokemusta sekä alan standardien ja lainsäädännön tuntemusta
  • Ymmärrys riskien arvioimisen ja ennalta ehkäisevien toimien vaikuttavuudesta yritystoimintaan
  • Viihdyt asiakastyössä ja koulutustilanteissa
  • Viihdyt tiimityössä ja osallistut innolla niin oman kuin asiakkaidenkin toiminnan kehittämiseen
  • Kyky työskennellä suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin tai/ja ruotsin kielellä katsotaan eduksi

 

Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde alkaa heti kun oikea henkilö löytyy. Hakemus ja CV tulee lähettää osoitteeseen rekry@protect.fi.

Lisätiedot: miia.laakso@protect.fi tai puh 0400 602363

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »