PK-yritys, tehosta toimintaasi!

 

Suomen Yrittäjäopisto on valinnut SK Protect Oy:n asiantuntijaksi PK -yritys, tehosta toimintaasi! -hankkeeseen. Protect on sen tiimoilta auttamassa PK-yrityksiä vastaamaan vaatimuksiin yhä jäsennellymmästä ja suunnitelmallisemmasta toiminnasta sekä jatkuvasta parantamisesta.

 

Kehitysprojekteissa, joita yritysten kanssa lähdetään toteuttamaan, huomioidaan yritysten toiminnan laajuus aina johtamisesta ja laajasta strategiatyöstä henkilöstön päivittäisiin työtehtäviin ja -ohjeisiin. Konkreettisella tasolla käydään läpi yritysten johtamisen ja laadun nykytilaa sekä erilaisia johtamis- ja laatujärjestelmien elementtejä pohtimalla, miten ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla kannattavaa kasvua ja tehokasta liiketoimintaa.

 

Yritykset pääsevät mukaan webinaareihin, joiden aiheina on mm.

  • Johtamisjärjestelmä yrityksen kasvun mahdollistajana (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001)
  • Digitaaliset työkalut johtamisjärjestelmän alustana
  • Yrityksen johtamisjärjestelmään liittyvien perusasioiden määrittely

 

Webinaarien lisäksi yritykset saavat yrityskohtaista ohjausta, joissa käydään läpi johtamisjärjestelmän rakentamisen vaiheita ja jatkuvan parantamisen työkaluja sekä digitaalisten työkalujen käyttömahdollisuuksia johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä.

 

Yritysten omavastuuosuus toteutuksen kuluista on vain 1750 € (alv 0%) ja tukirahoituksen tarjoaman edun johdosta yrityksille jäävä paperityö on erittäin minimaalista.

 

Yritysrekrytointi on käynnissä parhaillaan ja Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maaseutualueilta haetaan PK-yrityksiä mukaan.

 

Ole yhteyksissä niin kerromme lisää!

 

Miia Laakso

Liiketoimintajohtaja

puh. 0400 602363

miia.laakso@protect.fi

 


 

Esitteet:

 


 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »