Jan Herranen aloitti myyntijohtajana

Filosofian kandidaatti Jan Herranen aloitti työnsä Protectin myyntijohtajana 1. toukokuuta. Protect sai riveihinsä vaativassa asiakkuustyössä kannuksensa hankkineen ammattilaisen, jolla on myös vahva turvallisuusalan kokemus ja asiantuntijuus.

 

Ennen Protectia Jan työskenteli Lassila & Tikanoja Oyj:n asiakkuusjohtajana.

 

Monenlaista muutakin työkokemusta 43-vuotiaalle Herraselle on ehtinyt kertyä. Hän on toiminut muun muassa vartiointiliikkeen vastaavan hoitajan sekä säteilyturvallisuudesta vastaavan johtajan tehtävissä. Turvallisuusalalla olen ollut 15 vuotta. Tutuksi on tullut niin jatkuvuus- kuin kriisikommunikaatiosuunnitelmat, hän kertoo.

 

Yliopistollisen loppututkinnon lisäksi Jan on suorittanut turvallisuusvalvojan sekä johtamisen ammattitutkinnot, ja hänellä on myös ISPS-satamaturvapäällikön pätevyys. Oman työnsä ohella Jan on pitänyt pitkään turvaan ja vartiointiin liittyviä koulutuksia.

 

Protectissa häntä puhuttelivat erityisesti yhtiön arvot.

 

- Jotta yritys saa myytyä asiantuntijatyötä, tarinan täytyy olla kunnossa. Tällä alalla piirit ovat pienet, eli työ myy itseään. Minua kiinnosti Protectin voimakas osaaminen ja mahdollisuus työskennellä yrityksessä, jolla on maan paras asiantuntijuus suojelusta ja turvallisuudesta.

 

Tukholmassa syntyneen Janin juuret ovat tukevasti Pohjanmaalla, sillä hän muutti 10-vuotiaana Kokkolaan Sokojan kylälle. Puolison lisäksi perheeseen kuuluu kolme lasta, jotka ovat lentämässä pesästä.

 

- Työ vaatii välillä nollausta. Sen takia tykkään koetella rajoja tekemällä pitkiä vaelluksia, jotka ovat olleet parhaimmillaan yli 1 000 kilometrin pituisia, hän kertoo harrastuksistaan.

 

Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo toimittaa Janin lämpimästi tervetulleeksi.

 

- Arvostan tosi paljon Janin vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja sitä erityisosaamista, jota hän tuo tullessaan. Myyntijohtaja tekee työtään yhtiömme Helsingin toimipisteestä käsin, koska monien isojen asiakkaidemme pääkonttorit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

 

Jan Herranen

Jan Herranen

Myyntijohtaja
puh. 040 7242 390
jan.herranen@protect.fi

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »