Halli Oy:n toimitusjohtaja tyytyväinen PRO24 turvallisuussuunnitelmaan

"Vihdoinkin tuntuu siltä että turvallisuussuunnitelma on sellainen, josta on hyötyä sekä kiinteistönomistajalle sekä taloissa toimiville vuokralaisille. Kohdekohtainen riskien arviointi ammattilaisen tekemänä tekee suunnitelmasta hyvin käyttökelpoisen, selkeän ja sitä on helppo täydentää myös käyttäjien omilla suunnitelmilla. Lisäksi käyttäjien ja viranomaisten yhteystiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta ja ne on helppo päivittää.

Myös kohteen tiedot löytyvät nyt yhdestä paikasta ja lyhyet toimintaohjeet eri riskien hallintaan luovat turvallisuuden tunnetta. Ne on myös helppo tulostaa ja jakaa uusille käyttäjille opiskeltaviksi."

 
"Myöskin mahdollisuus liittää kiinteistöön liittyviä asiakirjoja (piirustukset, poistumistiekartat y.m.s ) järjestelmään helpottaa niiden löytymistä tarvittaessa.
Käyttöjärjestelmä on hyvin selkeä ja yksinkertainen, joten se ei ole este suunnitelman hyödyntämisessä. Hyvä suunnitelma vaatii käyttäjältään säännöllistä päivittämistä, jotta tiedot olisivat ajan tasalla ja suunnitelmasta olisi hyötyä. Mutta kun perustyö on tehty huolellisesti niin päivitystyö on tällä uudella järjestelmällä helppoa. Perustyön teettäminen ammattilaisilla on hyvän ja toimivan suunnitelman lähtökohta."

TIMO SAIRO

Toimitusjohtaja
HALLI OY

Vaasanpuistikko 18

65100 VAASA

puh. 010 440 4601  - matkapuh +358500266810 – faksi 06 3127360

timo.sairo@hallioy.fi
www.hallioy.fi

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »