Backman-Trummer hankki PRO24-järjestelmän koko konsernin käyttöön

 

Kansainvälistä kuljetus- ja satamatoimintaa sekä teollisuuslogistiikkaa harjoittava Backman-Trummer-konserni on hankkinut PRO24-järjestelmän yhtymän kaikkiin kahdeksaan yritykseen. Toimipaikkoja yrityksillä on yhteensä 22.

 

Pilottiyrityksenä Backman-Trummer-konsernissa on toiminut Oy M. Rauanheimo Ab. Siellä PRO24-järjestelmää hyödynnetään Protectin laajennetun palvelukokonaisuuden mukaisesti turvallisuuden lisäksi koko toimintajärjestelmässä.

 

Protectin ja Backman-Trummerin yhteistyösopimuksen myötä järjestelmän käyttöönotto on nyt aloitettu yhtymän yhtiöissä.

 

Backman-Trummerin konsernijohtaja ja KWH Logistics-liiketoimintaryhmän johtaja Hannu Uusi-Pohjola kertoo, että PRO24:ssa viehätti erityisesti järjestelmän visuaalisuus ja käytännönläheisyys.

 

- Meillä oli tarve löytää M-Filesin päälle PRO24:n kaltainen alusta, joka kertoo painonappien avulla hyvin konkreettisesti, mitä missäkin tilanteessa on tehtävä, ja joka sillä tavalla luo johtamisjärjestelmiin entistä parempaa struktuuria, Uusi-Pohjola toteaa.

 

Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo (oik.) ja Backman-Trummerin konsernijohtaja Hannu Uusi-Pohjola käyvät läpi PRO24:n sisältöä järjestelmän visuaalisen näkymän pohjalta. Kuva: Sami Pulkkinen

 

 

Sen lisäksi että PRO24 toimii Backman-Trummerissa johtamisen työkaluna, se auttaa yhtenäistämään toimintoja koko konsernissa sekä kehittämään turvallisuus- ja laatukulttuuria.

 

- Järjestelmää tulee käyttämään koko henkilöstö. Työntekijöiden on helppo kirjata siihen esimerkiksi läheltä piti-ilmoitukset ja muut havainnot. Lisäksi järjestelmän kylkeen tulee infokanava, jossa voidaan viestiä monenlaisista yleisistä asioista, Uusi-Pohjola sanoo.

 

Digitaaliset ratkaisut tuovat helppoutta

 Protectille Backman-Trummer-yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden rakentaa uudenlainen palvelukokonaisuus isoon kansainvälisesti toimivaan yhtymään.

 

- Olemme todella kiitollisia yhteistyöstä Rauanheimon kanssa. Seuravaksi pääsemme tuomaan PRO24:n hyödyt konsernin ydintoimintoihin ja koko henkilöstön päivittäisiin työtehtäviin, sanovat Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo ja SHEQ-toimialapäällikkö Miia Laakso.

 

- Protect panostaa vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin, joilla tieto on helposti saatavilla tilanteessa, jossa työ muuttuu koko ajan liikkuvammaksi. Backman-Trummerilla esimerkiksi jokainen henkilöstöryhmä saa toimintajärjestelmään näkymän, josta löytyy juuri heidän tarvitsemansa tieto, Salo jatkaa.

 

Backman-Trummerilla on toimipaikat Suomen rannikolla Haminassa, Kotkassa, Helsingissä, Hangossa, Turussa, Naantalissa, Uudessakaupungissa, Kristiinankaupungissa, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Kalajoella. Sisämaassa yhtymällä on toimipaikat Äänekoskella, Jyväskylässä ja Varkaudessa.

 

Lisätiedot:

 

Hannu Uusi-Pohjola,

Oy Backman-Trummer Ab

konsernijohtaja

+358 20 777 1101

 

Pertti Salo

SK Protect Oy

toimitusjohtaja

+358 44 0665 916

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »