AVOIN TYÖPAIKKA – TOIMIALAPÄÄLLIKKÖ PALOTURVALLISUUS

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”.

Pitkäaikaisen asiantuntijan ja yrityksen perustajan jäädessä eläkkeelle, etsimme joukkoomme

TOIMIALAPÄÄLLIKKÖÄ PALOTURVALLISUUDEN VASTUUALUEELLE

Toimialapäälliköltä odotamme pelastusalan päällystötehtäviin vaadittavaa tutkintoa (ins. (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Etsimämme henkilö on ilmaisukykyinen, innostava ja innostunut. Kielitaito sekä työkokemus pelastusalan tai teollisuuden johto-, suunnittelu- ja tarkastustehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi henkilö on valmis hankkimaan monipuolista erikoisosaamista asiakkaan tarpeisiin teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon osa-alueilta. Toimialapäällikön tehtäviin kuuluu myös toimialueen palvelujen ja PRO24 järjestelmän kehittäminen Protectin sisällä.

Toimialapäällikön sijaintipaikka on neuvoteltavissa, mutta ensisijaisesti sijaintipaikka on Kokkolassa. Henkilön tulee olla valmis sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia. Työsuhteissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, puh 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 30.1.2015 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, PL 17, 67101 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »