AVOIMET TYÖPAIKAT

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”. Toimintamme yhä laajentuessa etsimme joukkoomme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ JA PALOTURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ

Myynti-insinööriltä edellytämme soveltuvaa koulutusta (DI, ins. (AMK) tai vastaava tutkinto), aiempaa työskentelyä vaativissa B2B myyntitehtävissä sekä kokemusta ratkaisu-/tuotemyynnistä. Henkilöllä tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Myynti-insinöörin keskeistä tehtäväkenttää on hankkia uusia B2B-asiakkuuksia ja pitää yllä olemassa olevien asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä yhdessä osaavan taustaorganisaation kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia ottaa kokonaisvaltainen vastuu palveluiden ja tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, tavoiteorientoitunutta ja itseohjautuvaa työskentelytapaa, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Paloturvallisuusinsinööriltä edellytämme pelastusalan päällystötehtäviin vaadittavaa tutkintoa (ins. (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto). Etsimämme henkilö on ilmaisukykyinen, innostava ja innostunut sekä omaa hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja ruotsin kielen taidon. Muu kielitaito sekä työkokemus pelastusalan johto-, suunnittelu- ja tarkastustehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi henkilö on valmis hankkimaan monipuolista erikoisosaamista asiakkaan tarpeisiin teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon osa-alueilta.

Molempien tehtävien sijaintipaikka on Kokkola. Molempien henkilöiden tulee olla valmiita sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Molemmat työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia. Työsuhteissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittujen on ennen työn vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, GSM 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 15.10.2011 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, Satamatie 330, 67900 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »