AVOIMET TYÖPAIKAT - TYÖTURVALLISUUSASIANTUNTIJA

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”.

Toimintamme yhä laajentuessa etsimme joukkoomme

TYÖTURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

kehittämään työturvallisuutta asiakasyrityksissämme sekä myös työturvallisuuden palveluja Protectin sisällä.  Protect on ensimmäinen yritys Suomessa, joka tarjoaa työsuojelupäällikön palveluita yrityksille ja yhteisöille. Protect toimii myös yritysten oman työsuojeluorganisaation asiantuntijatukena.

Työturvallisuusasiantuntijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta työsuojelutyöstä. Etsimämme henkilö on ilmaisukykyinen, innostava ja innostunut. Lisäksi henkilö on valmis hankkimaan monipuolista erikoisosaamista asiakkaan tarpeisiin teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon osa-alueilta. Kielitaito luetaan eduksi.

Työturvallisuusasiantuntijan sijaintipaikka on Vaasa. Henkilön tulee olla valmis sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, puh 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 15.7.2013 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, PL 17, 67101 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »