AVOIMET TYÖPAIKAT - PALOTURVALLISUUSINSINÖÖREJÄ

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”. Toimintamme yhä laajentuessa etsimme joukkoomme

PALOTURVALLISUUSINSINÖÖREJÄ

Paloturvallisuusinsinööriltä odotamme pelastusalan päällystötehtäviin vaadittavaa tutkintoa (ins. (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Etsimämme henkilö on ilmaisukykyinen, innostava ja innostunut. Kielitaito sekä työkokemus pelastusalan tai teollisuuden johto-, suunnittelu- ja tarkastustehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi henkilö on valmis hankkimaan monipuolista erikoisosaamista asiakkaan tarpeisiin teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon osa-alueilta.

Paloturvallisuusinsinöörien sijaintipaikat ovat Kokkola, Vaasa sekä Etelä-Suomen alue. Henkilöiden tulee olla valmiita sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia. Työsuhteissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, puh 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 30.11.2011 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, PL 17, 67101 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »