AVOIMET TYÖPAIKAT - PALOTURVALLISUUSASIANTUNTIJOITA

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Protect voitti PRO24 järjestelmällään alueellisen InnoSuomi kilpailun vuonna 2011. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”.

Toimintamme yhä laajentuessa etsimme joukkoomme

PALOTURVALLISUUSASIANTUNTIJOITA

Paloturvallisuusasiantuntijoilta odotamme pelastusalan päällystötehtäviin vaadittavaa tutkintoa (ins. (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Etsimämme henkilöt ovat ilmaisukykyisiä, innostavia ja innostuneita. Kielitaito sekä työkokemus pelastusalan tai teollisuuden johto-, suunnittelu- ja tarkastustehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi henkilöt ovat valmiit hankkimaan monipuolista erikoisosaamista asiakkaan tarpeisiin teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon osa-alueilta. Paloturvallisuusasiantuntijoiden tehtäviin kuuluu myös palvelujen kehittäminen Protectin sisällä.

Paloturvallisuusasiantuntijoiden sijaintipaikat ovat Kokkola ja Vaasa. Henkilöiden tulee olla valmiita sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia. Työsuhteissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, puh 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 15.7.2012 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, PL 17, 67101 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »