AVOIMET TYÖPAIKAT - MYYNTI-INSINÖÖRI

SK Protect Oy on yritys- ja laitosturvallisuuden kokonaisratkaisuja tarjoava nuorekas ja kehittyvä yritys. Toimintatapamme on tiivis tiimityöskentely: ”yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta”. Toimintamme yhä laajentuessa etsimme joukkoomme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Myynti-insinööriltä odotamme soveltuvaa koulutusta (tekninen tai kaupallinen), arvostamme aiempaa työskentelyä B2B myyntitehtävissä sekä kokemusta ratkaisu-/tuotemyynnistä. Myynti-insinöörin keskeistä tehtäväkenttää on hankkia uusia B2B-asiakkuuksia ja pitää yllä olemassa olevien asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä yhdessä osaavan taustaorganisaation kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia ottaa kokonaisvaltainen vastuu palveluiden ja tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, tavoiteorientoitunutta ja itseohjautuvaa työskentelytapaa, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän sijaintipaikka on Kokkola tai Vaasa. Henkilön tulee olla valmis sitoutumaan yrityksemme aatemaailmaan, jonka keskipiste on hyvin hoidettu asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimiimme kuuluvien asiantuntijoiden tuen työtehtävissä ja oman osaamisen kehittämisessä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pertti Salo, puh 044 0665 916.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään 30.11.2011 mennessä osoitteella SK Protect Oy, toimitusjohtaja Pertti Salo, PL 17, 67101 Kokkola. Hakemuksia ei palauteta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »