PRO24 - Ilmoitussovellus 

PRO24-ilmoitussovellus kerää kaikki yrityksen tärkeät ilmoitukset yhteen ja mahdollistaa esimerkiksi turvallisuus-, laatu- ja ympäristöpoikkeamien tehokkaan käsittelyn. Yritys voi luoda helposti omiin tarpeisiinsa soveltuvia ilmoituslomakkeita esimerkiksi vaaratilanteiden, turvallisuusrikkeiden, asiakaspalautteiden ja kehitysideoiden ilmoittamiseen ja käsittelyyn.

Ilmoituksia voidaan luoda ja käsitellä myös mobiilissa, joten tiedot ovat aina saatavilla ja hyödynnettävissä reaaliaikaisesti. Ilmoituksiin voi liittää myös kuvia tai videopätkän havainnollistamaan asiaa.

PRO24-ilmoitussovelluksella kerätyn datan avulla yritys pystyy kasvamaan ja kehittymään oikeaan suuntaan. Sovellus auttaa esimerkiksi tuotannon tehostamisessa sekä työturvallisuuden parantamisessa.

Jos esimerkiksi tuotantokoneessa ilmenee ohimeneviä vikoja, tuotannon työntekijän sovelluksen kautta tekemä ilmoitus tavoittaa varmasti oikean henkilön, jolloin tuotantokone huolletaan ajoissa eikä tuotanto seisahdu. Yritys säästää aikaa ja rahaa ennakoimalla tulevat ongelmat ja riskit.

 

Näin PRO24-ilmoitussovellus toimii

- Yritys voi rakentaa valmiiden mallien pohjalta juuri sellaiset ilmoitustyypit kuin tarvitsee. Yritys voi ottaa käyttöön vain ne ilmoitustyypit, joista kerättyjä tietoja aidosti tarvitaan ja voidaan hyödyntää yrityksen kehittämisessä.

- Kun työntekijä, asiakas tai joku muu huomaa poikkeaman tai muun ilmoitettavan asian, hän tekee ilmoituksen helposti ja nopeasti joko sovelluksen tai QR-koodin kautta. Ilmoitukseen voi liittää myös kuvan tai videopätkän.

- Tehdystä ilmoituksesta lähtee välittömästi tieto vastuuhenkilölle. Sovelluksen avulla voidaan seurata, kuinka ilmoituksen käsittely etenee ja kuinka asia korjataan. Vastuuhenkilö saa ilmoituksen, kun ilmoitus on käsitelty sille luodun toimintapolun mukaisesti.

- Koska kaikki ilmoitukset ovat yhdessä paikassa, tieto on aina helposti saatavilla ja hyödynnettävissä reaaliaikaisesti. Esimerkiksi johtoryhmälle voi tehdä luettelon ensimmäisen vuosineljänneksen aikana ilmenneistä turvallisuuspoikkeamista. Näin mahdollistetaan tiedolla johtaminen ja aitoon dataan perustuva kehitystyö.

 

Lisätietoja:
Pertti Salo, puh. 044 0665 916, etunimi.sukunimi@protect.fi

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »