Paluu arkeen innokkain mielin

Ensimmäiset työpäivät loman jälkeen on vietetty ja arki aamuherätyksineen alkaa hiljalleen taas sujua. Töihin paluun aiheuttamat tunteet ovat moninaisia – joku ahdistuu ensin, toinen suuntaa intoa puhkuen kohti syksyn haasteita.

Syksy on jollain tapaa myös vuoden uusi alku ja arkirutiinien alkaminen tuntuu usein mukavalta, vaikka ajatuksissa olisikin loman loppumisen haikeutta. Vanhoihin rutiineihin saa loman aikana etäisyyttä ja lomaltapaluu antaa näin mahdollisuuden järjestää työn käytännöt uudelleen. Tavoitteena voi olla vaikkapa oman työn tekeminen järjestelmällisemmin, huolellisemmin tai luovemmin. Onnistuminen tuon itse asetetun tavoitteen täyttymisessä ja työn kehittämisessä kohentaa ammatillista itsetuntoa ja nostaa positiivista virettä.

Myös turvallisuustyössä syksy on tehokasta aikaa. Nyt kannattaa potkaista eteenpäin suunnitteilla olleet projektit ja varmistaa turvallisuustilastojen myönteinen kehitys tuleville vuosille - tehdä päätös, että tästä lähtien meillä hoidetaan turvallisuusasiat erityisen mallikkaasti. Syksyllä tehdyt turvallisuustyön hyvät päätökset ehtii vielä resursoida ensi vuodelle ja kun perusasioiden osalta voi huokaista, jää tehokasta aikaa myös muuhun kehitystyöhön.

Myös Protectin syksyyn kuuluu kehitystyötä niin oman tekemisen, kuin PRO24-järjestelmän parissa. Saimme uuden työntekijän vahvistamaan joukkoamme, jotta voimme kukin keskittyä osaamisalueisiimme entistä tiiviimmin. Järjestelmäpuolella odotukset kohdistuvat mm. uuteen kehitteillä olevaan ilmoitustyökaluumme ja moniin pieniin PRO24:n uudistuksiin.

Työtä jatketaan edelleen tiiviisti eri alojen kehitystä seuraten sekä teidän palautettanne ja toiveitanne kuunnellen.

 

Myötätuulta syksyyn toivottaen,

 

Anne-Mari

 

 

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »